Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug 12-03-2002

Datum nieuwsfeit: 12-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: 12-03-2002 Persberichten district Heuvelrug, 09.40 uur

Jongen rent tegen bestelauto aan

ELST Op de Woudweg in Elst rende maandagmiddag rond 15.30 uur een jongen uit Elst (leeftijd onbekend) van achter een geparkeerde auto de straat op.

Een 32-jarige bestuurder van een bestelauto uit Elst kon hem niet meer ontwijken. Een aanrijding was het gevolg. In eerste instantie leek het letsel dermate ernstig dat een traumahelikopter werd opgeroepen. Ambulancepersoneel constateerde dat het met de verwondingen meeviel. De jongen is wel ter observatie in het ziekenhuis opgenomen.

Spaans sprekende man pakt geld weg

LEERSUM Een Spaans sprekende man heeft maandagmiddag rond de 200 euro afgepakt van een medewerkster van een bloemenzaak aan de Kerkweg in Leersum.

De man kwam de zaak binnen en wilde een vaas van 12,50 euro kopen. Hij liet een biljet van 200 euro zien, waarna de verkoopster biljetten van 50 euro teruggaf. De man wilde echter 10 euro-biljetten hebben en deed een greep in de kas. Er ontstond een worsteling. Toen hij uiteindelijk wegging, bleek dat 200 euro uit de kas was gehaald.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie