Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ideeën voor Unna in Waalwijk

Datum nieuwsfeit: 12-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Waalwijk
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Waalwijk

Vriendschapsbanden met gasten uit Unna: ideeën ?

Voor het derde jaar organiseert Waalwijk een camping voor gasten uit Unna.

De vriendschapsbanden met Unna bestaan al bijna 35 jaar. In 2001 waren de bezoekers uit Unna vol lof over de verzorging en de organisatie van de camping. Er werden volop mogelijkheden aangereikt voor uitstapjes in de omgeving. Maar ze hadden wel een wens: meer contact met mensen uit Waalwijk in de periode dat ze hier op de camping zijn.

Bij de organisatie wordt dan al gauw gedacht aan belangstellenden uit Waalwijk die een partijtje jeu de boules komen spelen met de gasten uit Unna. Of een ander idee: enkele Waalwijkers gidsen de gasten uit Unna door het dichtbijgelegen natuurgebied de Baardwijksche Overlaat. Maar wellicht komt u ook op ideeën en/of wilt u ze mee uitvoeren.

Stuurt u ze dan, met vermelding van uw naam en adres, naar Gemeente Waalwijk, afdeling Bestuur en Ondersteuning t.a.v. P. Langerwerf, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie