Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inzage restauratiesubsidies rijksmonumenten Wassenaar

Datum nieuwsfeit: 12-03-2002
Bron: Gemeente Wassenaar
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Wassenaar

Inzage restauratiesubsidies rijksmonumenten
04-03-2002

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben op 29 januari 2002 het Ontwerp-Provinciaal Restauratie-Uitvoeringsprogramma 2002-2007 vastgesteld. Dit programma bevat een opsomming van de rijksmonumenten in Zuid-Holland die naar het oordeel van Gedeputeerde Staten in aanmerking dienen te komen voor restauratiesubsidie van rijkswege.

Per monument is de hoogte van de subsidie aangegeven. Verder zijn de toekenningen van een toelichting voorzien. Overeenkomstig art. 12, lid 3 van het Besluit rijkssubsidiëring restauratie monumenten (Brrm) 1997 zal de openbare voorbereidingsprocedure worden gevolgd zoals geregeld in afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht. In het kader van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie