Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HP komt met nieuwe generatie multifunctionele printers

Datum nieuwsfeit: 12-03-2002
Bron: Hewlett-Packard
Zoek soortgelijke berichten

Hewlett-Packard


HP's nieuwe generatie multifunctionele printers

De HP LaserJet 4100mfp, LaserJet 9000mfp, HP Designjet Copier cc800ps, HP Jetdirect 680n interne printserver en HP Jetdirect 380x externe printserver optimaliseren de productiviteit, verlagen de kosten en stroomlijnen de communicatie

Amstelveen, 12 maart 2002 Hewlett-Packard brengt een uitgebreid portfolio nieuwe multifunctionele printers (mfps) en draadloze printoplossingen op de markt. Hierdoor zijn printomgevingen in organisaties gemakkelijker effectief te beheren met één enkel geïntegreerd apparaat.

Volgens de Gartner Group (1) is er bij organisaties die papieren documenten eerst printen en vervolgens verspreiden een verandering gaande naar een workflowproces waarbij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie