Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 12-03-2002

Datum nieuwsfeit: 12-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Diever 12-03-2002
Zoektocht naar vermiste man nog zonder resultaat Martin Panman 06 - 51 611 628

Ondanks een grote zoektocht in de bossen bij Wateren, is de sinds afgelopen zondagavond vermiste Levert Haveman nog steeds niet gevonden.

Vanaf zondagavond wordt er bijna voortdurend gezocht door familie, kennissen, omwonenden, politie en mensen van Staatsbosbeheer. Hierbij zijn speurhonden en een helikopter ingezet. Ook vandaag is er volop gezocht en heeft o.a. een duikteam van de brandweer een aantal vennen en sloten in de bossen doorzocht.

De 74 jr. man vertrok zondagavond 10 maart omstreeks 17.30 uur zijn woning in Diever. Hij reed met de auto naar een weiland vlak bij de Appelschaseweg in Wateren te gaan. Al jaren maakt hij twee keer per dag dat ritje om de afrastering en de koeien te inspecteren.

Toen hij zondagavond niet thuis kwam zijn familieleden hem gaan zoeken. Op een zandweggetje in de omgeving van de Appelschaseweg vonden ze de auto, de man was nergens te bekennen.

Bij zijn vertrek droeg Haveman een grijs geruit overhemd, een grijze trui en een blauwe spijkerbroek. Daarover droeg hij een groen jack en verder liep hij op groene laarzen. Hij heeft wit/grijs haar en draagt een bril. Hij heeft een fors postuur en is 1.90 mtr. lang.

De politie in Diever vraagt iedereen die meent de heer Haveman ergens gezien te hebben, contact met haar op te nemen. Telefoon 0900 8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie