Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Van Dijk (her)opent ondernemerswinkel

Datum nieuwsfeit: 12-03-2002
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Rotterdam

Wethouder Van Dijk (her)opent ondernemerswinkel

Wethouder Peter van Dijk (Haven en Economische Zaken) (her)opent op dinsdag 12 maart om 08.15 uur namens de gemeente Rotterdam de Ondernemerswinkel, die sinds januari 2002 is gevestigd in een nieuw onderkomen bij de Kamer van Koophandel aan de Blaak 40. Na de opening is er een feestelijk ontbijt voor de medewerkers. De Ondernemerswinkel is een samenwerkingsverband tussen de Belastingdienst (Onder-nemingen Rotterdam), het OntwikkelingsBedrijf Rotterdam, de dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid, afdeling Bureau Zelfstandigen en Scheepvaart en de Kamer van Koophandel Rotterdam. De Ondernemerswinkel bestaat sinds 1994. Ieder jaar stellen tienduizend bezoekers ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie