Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Expositie Ciska Wiersma in gemeentehuis Achtkarspelen

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Achtkarspelen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Achtkarspelen


Nieuwsberichten

11-03-2002
Expositie Ciska Wiersma in gemeentehuis

Vanaf 13 maart tot en met 24 april 2002 is in de hal en leeszaal van het gemeentehuis werk te bezichtigen van Ciska Wiersma uit Wehe den Hoorn. De expositie bestaat uit schilderijen in de technieken olieverf, pastel en acryl.

Ciska Wiersma (1959) uit Wehe den Hoorn schildert sinds 1996 en volgt op dit moment een certificatenstudie beeldende kunst aan kunstacademie Minerva in Groningen.
Het onderwerp van Ciska haar werk is voornamelijk dieren, waarbij de voorliefde voor koeien duidelijk naar voren komt. Ze is hierbij geïnspireerd door Karel Buskes, die alleen maar koeien schildert. Na een periode van pastel en acryl, schildert Ciska nu met olieverf op doek. Ciska heeft eerder geëxposeerd in onder andere kunstkamer 'De Twee Zielen' in Kollum en in het academisch ziekenhuis in Groningen.

De expositie van Ciska Wiersma is te bezichtigen in de hal en de leeszaal van het gemeentehuis (Stationsstraat 18 in Buitenpost). Belangstellenden zijn van harte welkom op werkdagen van 9.00 - 12.00 uur en van 13.15 - 16.00 uur (donder-dag tot 18.00 uur en vrijdagmiddag gesloten).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie