Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koninklijke onderscheiding Houtens raadslid P. Dias D'Ullois bij afs..

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Digitale Gemeente Houten

Koninklijke onderscheiding raadslid P. Dias D'Ullois bij afscheid.

woensdag 13 maart 2002 - Bron: Gemeente Houten

De heer drs. P.R.A. Dias dUllois (1939) heeft dinsdagavond uit handen van burgemeester C. Lamers van de gemeente Houten de versierselen behorend bij de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau ontvangen. De heer Dias dUllois maakt sinds 23 februari 1981 ononderbroken met uitzondering van een korte onderbreking tussen oktober 1997 en maart 1998 deel uit van de gemeenteraad van Houten namens de fractie van de VVD.

Deze feestelijke handeling viel samen met het in gebruik nemen van de nieuwe raadzaal. In twee weken tijd is deze voorzien van een podiumlift, nieuwe vloerbedekking op een verhoogde vloer, extra verlichting en nieuw meubilair. Na een finishing touch van de schilder ziet het geheel er weer als nieuw uit.

In de raadsvergadering werd onder meer afscheid genomen van commissieleden en van een aantal raadsleden. Donderdag komt de nieuwe gemeenteraad voor het eerst na de verkiezingen bijeen. Naast het installeren van nieuw gekozen raadsleden staat donderdag een aantal technische punten op de agenda, zoals het Reglement van orde voor de raad, de Commissieverordening en het aanwijzen van een plaatsvervangend raadsvoorzitter.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2002 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie