Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sun introduceert Sun ONE Platform for Network Identity

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


Sun introduceert Sun ONE Platform for Network Identity

Kant-en-klare identiteitsbeheeroplossing voor enkelvoudig en veilig inloggen op gepersonifieerde webdiensten bespaart ondernemingen integratiekosten en verkort de introductietijd van webdiensten.

Amersfoort (Nederland), 13 maart 2002 - Sun Microsystems levert vanaf vandaag het Sun ONE Platform for Network Identity (www.sun.com/sunone/identity) - een gecombineerd hardware-, software- en dienstenaanbod van Sun om snel een complete netwerkidentiteitsbeheerinfrastructuur op te zetten. Wanneer de Liberty Alliance-specificaties vaststaan, ondersteunt het Sun ONE Platform for Network Identity ook federatieve netwerken.

Met een netwerkidentiteitssysteem beheren ondernemingen de identiteitsgegevens van hun klanten, medewerkers, samenwerkingsverbanden, maar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie