Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Om & Om streeft naar creatieve kunst op hoog niveau in Dalfsen

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Dalfsen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Dalfsen

20-02-2002

Om & om' streeft naar creatieve kunst op hoog niveau

DALFSEN - Met een grote expositie buiten de eigen gemeentegrenzen maken de leden van de Ommer Creatieve Hobbyisten duidelijk dat zij een nieuwe koers gaan varen. Daar hoort ook een nieuwe naam bij: Om & Om.

De vereniging, die inmiddels zo'n twaalf jaar bestaat, telde tot nu toe alleen leden uit de gemeente Ommen. Vorig jaar werd besloten om het ook voor mensen uit omliggende gemeente mogelijk te maken lid te worden van de club.

De leden presenteren hun werk voor het eerst onder de nieuwe naam tijdens een overzichtstentoonstelling in de Burgerzaal van het Dalfser gemeentehuis. In de periode van 28 februari tot en met 5 april kunnen bezoekers het kunstzinnige werk van de vereniging komen bekijken.

'Om & Om' wil op hoog niveau bezig zijn met creatieve kunst. Schilders, keramisten, beeldhouwers en quilters tonen hun beste kunn(st)en op deze tentoonstelling. Kunst als professie, hobby als kunst. Leden van jong tot oud, professionele kunstenaars en gekwalificeerde autodidacten profileren zich in Dalfsen.

Kennismaken met de kunstenaars en het bestuur van 'Om & Om' kan op woensdagmiddag 13 maart. Van 14.00 tot 16.00 uur zijn zij in het gemeentehuis aanwezig om bezoekers te informeren en te enthousiasmeren over hun kunst.
De tentoonstelling maandag tot en met donderdag open tussen 8.30-12.30 uur en 13.30 tot 16.30 uur, op maandagavond van 18.00-20.00 uur en op vrijdag van 8.30-12.30 uur.

Wie lid wil worden van 'Om & Om' kan contact opnemen met mevrouw Pasjes, telefoon 0529-453147.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie