Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Friesland Statencommissie Waterstaat en Milieubeheer

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Friesland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Friesland

13 maart 2002, 16.00 uur Statencommissie Waterstaat en Milieubeheer

Plaats: Provinciehuis, Tweebaksmarkt 52, Leeuwarden

Secretaris: C.G. Venema, tel. 058 292 5429 e-mail: (c.venema@sis.fryslan.nl)

Hoofdpunten:-Lightrail Fryslân yn Fûgelflecht

In juli 2002 hebben Provinciale Staten bij motie opdracht gegeven om een onderzoek te laten doen naar een cirkel van lightrailverbindingen in Fryslân.
Gedeputeerde Staten hebben naar aanleiding hiervan opdracht gegeven aan Holland Rail Consult om een verkennend onderzoek te verrichten naar de mogelijkheden van een dergelijke lightrailverbinding. Het onderzoeksrapport is nu gereed en wordt aan de commissie voorgelegd met het voorstel om hierover in een open discussie van gedachten te wisselen.-Rapportage 14 Aandachtssituaties uit de rapportage uitvoering Wet Milieubeheer en Ontgrondingenwet Aan de commissie wordt drie keer per jaar een korte rapportage voorgelegd met een opgave van de stand van zaken bij een 14 tal bedrijven waar sprake is van een aandachtssituatie in het kader van de uitvoering van de Wet Milieubeheer en
Ontgrondingenwet. Belangstellenden zijn welkom op de publieke tribuneTijdens vergaderingen van Statencommissies krijgt u de gelegenheid om - hooguit 5 minuten - op een agendapunt in te spreken. Een verzoek hiertoe kunt u voor het begin van de vergadering schriftelijk indienen bij de voorzitter van de commissie. Geeft u hierbij aan op welke punten u in wilt spreken. Voor informatie over de openbare vergaderingen kunt u terecht bij de secretaris van de commissie. De te behandelen stukken liggen ter inzage in: het informatiecentrum van de provincie Fryslân, Tweebaksmarkt 52, Leeuwarden, tel. 058 - 292 55 24. U kunt de stukken ook op deze website bekijken.
Wenst u een bericht van ons, als er nieuwe stukken beschikbaar zijn op het internet? Geef uw e-mailadres dan door via (provincie@fryslan.nl). 7 maart 2002
Laatste wijziging: 06-03-2002 , Sigrid Keimpema.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie