Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe wegwijzers naar parkeerterrein Stationpark Goes

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Goes
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Goes

Persbericht

Verwijzing naar parkeerterrein Stationpark duidelijker via borden

De verwijzing naar het gratis parkeerterrein aan het Stationspark is sinds kort duidelijker aangegeven via tijdelijke borden. Het nieuwe parkeerterrein was voor de meeste mensen nog moeilijk te vinden. De verwijsborden moeten daarin verandering brengen. De gemeente heeft onder andere borden geplaatst op de Kloetingseweg, Fruitlaan, Anthony Fokkerstraat, Van Hertumweg en M.A. de Ruyterlaan. Het parkeerterrein is voor auto's bereikbaar via het Stationspark en voor fietsers en voetgangers ook via een aansluiting op de Kloetingseweg bij de spoorwegovergang.

Het parkeerterrein, gelegen ten zuiden van de spoorlijn en ten noorden van de bedrijven Beekman en Carels, is per 1 januari 2002 in gebruik genomen. Op het parkeerterrein zijn 300 parkeerplaatsen, 3 invalidenparkeerplaatsen en 20 fietsenklemmen beschikbaar. Vooral voor de mensen die van het openbaar vervoer gebruik maken is het een aantrekkelijke parkeervoorziening.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie