Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare bekendmakingen Gemeente Wieringen

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Wieringen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Wieringen


- Raadsvergaderingen 13 en 14 maart 2002 (13 maart 2002)
- Thuis composteren (13 maart 2002)
Raadsvergaderingen 13 en 14 maart 2002 (13 maart 2002)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vergaderingen van de raad der gemeente Wieringen zullen worden gehouden op woensdag 13 maart a.s. en donderdag 14 maart a.s. beiden om 19.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis aan de Elft 15 te Hippolytushoef.

Agenda 13 maart a..s.


1. Opening;
2. Verslag van de vergadering van 28 februari 2002;
3. Onderzoek geloofsbrieven en beslissing omtrent nieuw te benoemen raadsleden 2002-2006;
4. Rondvraag;
5. Afscheid van de leden van de gemeenteraad;
6. Sluiting
In de raadsvergadering van 14 maart a.s. zullen de nieuwe raadsleden worden beëdigd

Thuis composteren (13 maart 2002)

het verleden heeft de gemeente Wieringen een actie ondernomen om tegen een gereduceerd tarief compostbakken te verstrekken. Toentertijd waren veel inwoners geïnteresseerd en wilden het thuiscomposteren uitproberen. Omdat het thuiscomposteren nu reeds vele jaren bestaat zijn de technieken, met name op het gebied van zuurstoftoetreding in de bak, sterk verbeterd. Hierdoor wordt het composteringsproces versneld en zal de geuroverlast (wat in het verleden nog wel eens voorkwam) tot een minimum worden beperkt.

Door de verbeteringen aan de compostbakken willen wij deze actie gaan herhalen. Om een inschatting te kunnen maken van het aantal belangstellenden verzoeken wij u, indien u interesse heeft, het strookje in de Wieringer huis aan huis courant van 19 maart in te vullen en naar ons op te sturen ofwel bij de balie in het gemeentehuis in te leveren. Het invullen hiervan geeft geen verplichtingen tot aankoop. Zodra wij weten hoeveel belangstelling er voor de compostvaten is kunnen wij in overleg met de leverancier de prijs bepalen. Daarna kunt u definitief beslissen of u tot aankoop over wilt gaan.

Het college van burgemeester en wethouders.1

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie