Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 13-03-2002

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 13-03-2002
berichten van dinsdag op woensdag

Martin Panman 0592-383211

Winkeldiefstal

MEPPEL Dinsdagmiddag deed de bedrijfsleider van een winkel aan de Hoofdstraat aangifte van winkeldiefstal. Een 16 jarige jongeman werd betrapt op het stelen van snoepgoed. Toen de bedrijfsleider hem hier op aansprak werd deze bedreigd en werd hij bij zijn keel gegrepen. Na een korte worsteling kon de verdachte wegrennen. De bedrijfsleider ging er achteraan en werd later nogmaals bedreigd. Even later kon de verdachte op aanwijzing van de bedrijfsleider door de politie worden aangehouden. Bij zijn aanhouding verzette de verdachte zich. Hij is overgebracht naar het politiebureau en is ingesloten.

Alcomobilist

HOOGHALEN- Gisteravond reed een 37 jarige man uit Zwiggelte in een personenauto tegen een boom op. De man reed over de Zwiggelterweg in de richting van Hooghalen. Hij verloor de macht over het stuur toen hij in de rechterberm reed, waarbij de man te sterk corrigeerde en vervolgens in de linkerberm tot stilstand tegen een boom kwam. Het ambulance personeel kwam ter plaatse en behandelde de man. Hij had lichte verwondingen aan zijn hoofd opgelopen. Om te kijken of de man te veel gedronken had moest hij nog een blaastest doen, waaruit bleek dat hij te veel gedronken had. Op de ademanalyse blies de man 740 ug/l. Het rijbewijs werd ingevorderd en het snelrecht toegepast.

Inbraak

ASSEN- In de woning van een 57 jarige man in de Wilhelminastraat is gistermiddag ingebroken. De inbrekers zijn vermoedelijk via de voordeur naar binnen gekomen en hebben onder andere sieraden en fotocameras meegenomen. Volgens een getuige gaat het om twee getinte mannen in de leeftijd van 30/ 35 jaar oud, met zwart haar in donkere kleding en ongeveer 1.75 lang. Van de inbrekers ontbreekt nog ieder spoor. De politie stelt een verder onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie