Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Corno Stijnen, Grondgebied, vertrekt naar Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alphen aan den Rijn
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Alphen aan den Rijn


Corno Stijnen, directeur Grondgebied, vertrekt naar s-Hertogenbosch

Vandaag, 12 maart 2002, heeft de heer C. Stijnen, directeur Grondgebied, bekend gemaakt dat hij een functie zal aanvaarden als sectordirecteur Cultuur, Welzijn en Sociale Zaken bij de gemeente s-Hertogenbosch. De heer Stijnen heeft het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Alphen aan den Rijn verzocht hem per 15 juni 2002 ontslag te verlenen. Het college zal dit verzoek honoreren en feliciteert zowel de heer Stijnen als de gemeente s-Hertogenbosch met deze benoeming. Tegelijkertijd betreurt de gemeente Alphen aan den Rijn het afscheid te moeten nemen van een zeer capabel directeur.

De heer Stijnen droeg bij aan een aantal belangrijke zaken binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Zo was hij nauw betrokken bij de totstandkoming van de centrale huisvesting van de gemeentelijke buitendiensten (Langeroode). Verder speelde hij een belangrijke rol in de ontwikkelingen rondom de Stationsomgeving. Sinds de plannen voor de bouw van een theater-bioscoop-complex concrete vorm zijn gaan aannemen, treedt de heer Stijnen op als projectleider. Ook gaf hij als hoogst verantwoordelijke ambtenaar leiding aan de overdracht van de CAI aan Casema. En recent nog speelde de heer Stijnen een belangrijke rol bij de onderhandelingen die leidden tot de verplaatsing van de asfaltcentrale Heijmans.

De heer Stijnen trad 28 jaar geleden, in februari 1974, in dienst van de gemeente Alphen aan den Rijn als maatschappelijk werker bij de gemeentelijke Sociale Dienst. In 1987 werd hij bevorderd tot chef van de afdeling maatschappelijk werk. Al snel, in 1989, volgde zijn promotie tot waarnemend directeur van de gemeentelijke Sociale Dienst. In 1992 volgde zijn overstap naar een andere sector binnen de gemeente. De heer Stijnen werd benoemd tot directeur Uitvoerende Diensten, directeur Grondbedrijf en directeur van de CAI.

In 1998 volgde tenslotte de benoeming tot de functie waarin hij op dit moment functioneert: directeur Grondgebied.

Hoe groot het vertrouwen van de gemeentelijke organisatie in het functioneren van de heer Stijnen is, mag blijken uit het feit dat hij in 2000 werd benoemd tot loco-gemeentesecretaris.

Persbericht 17, 12 maart 2002

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 13 maart 2002 laatste wijziging

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie