Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid 13-03-2002

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-03-2002 Persberichten district Eemland zuid, 10.35 uur

Dodelijk ongeval

WOUDENBERG Op de Zeisterweg vond dinsdagavond een ongeval plaats waarbij twee mannen om het leven kwamen.

Omstreeks 23.00 uur reed een 22-jarige automobilist uit Driebergen/Rijsenburg over de Zeisterweg in de richting van de Traayweg. In een flauwe bocht net voor de Piramide van Austerlitz belandde het voertuig in de rechterberm en raakte in een slip.

Hierdoor verloor de bestuurder vermoedelijk de macht over het stuur en reed aan de overzijde van de weg tegen een boom. Door de aanrijding werd de 22-jarige man uit het voertuig geslingerd, kwam op het wegdek terecht en was vermoedelijk op slag dood. Zijn 18-jarige passagier uit Doorn raakte bekneld in het voertuig en overleed ter plaatse. Vlak na het ongeval reed een 20-jarige vrouw uit Rhenen met haar auto over dezelfde weg. Zij kon een aanrijding met het 22-jarige slachtoffer niet voorkomen. De Zeisterweg werd voor enige uren afgesloten.

Door de Regionale Verkeersdienst van de politie is een onderzoek naar de toedracht van het ongeval ingesteld.

Wijkchef Leusden/Woudenberg vertrekt

LEUSDEN / WOUDENBERG - Donderdag 14 maart vertrekt de wijkchef Leusden/Woudenberg (Aalt van Donselaar) naar het district Binnensticht. Hij wordt daar chef noodhulp.

In de afgelopen zeven jaar heeft de wijkchef zich voornamelijk verdienstelijk gemaakt op het gebied van integrale veiligheid. Samen met externe partners en burgers zijn op diverse onderwerpen, zoals inbraakpreventie, beveiliging bedrijventerreinen, buurtpreventie, integraal jeugdbeleid, verkeersveiligheid en openbare orde activiteiten in gang gezet en uitgevoerd. Zijn functie zal worden overgenomen door Andre Becker, voormalig groepschef van de afdeling Vreemdelingendienst van het district Eemland zuid.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie