Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanwijzing van ambtenaren als toezichthouders

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

amsterdam oud zuid

Aanwijzing van ambtenaren als toezichthouders /als ambtenaren belast met de opsporing van strafbare feiten, 13 maart 2002

Het Dagelijks Bestuur heeft bij besluit van 20 februari 2002 op grond van art. 18.4 van de Wet milieubeheer, art. 59 van de Afvalstoffenverordening Stadsdeel Amsterdam Oud Zuid 2001, art. S 2 van de Algemene Plaatselijke Verordening 1994, art. 9.4 van de Verordening op de straathandel 2000, art. 4.2 van de Verordening op de Haven en het Binnenwater 1995, art. 13 van de Garageverordening en art. 9 van de Bomenverordening Amsterdam Oud Zuid 2001, ambtenaren (12) van de afdeling Handhaving van de sector Stadsdeelwerken aangewezen als toezichthouders en als ambtenaren belast met de opsporing van de op de bij de aanwijzing behorende lijst aangeven strafbare feiten.

Het besluit ligt vanaf heden voor een ieder kosteloos ter inzage op de stadsdeelkantoren Koninginneweg 1 en Karel du Jardinstraat 65.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie