Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

65 Extra voorstellingen Titanic de Musical in RAI Theater

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
www.musicals.nl

65 extra voorstellingen Titanic de Musical in RAI Theater

65 EXTRA VOORSTELLINGEN VAN TITANIC DE MUSICAL IN RAI THEATER

Vanwege de grote publieke belangstelling zal Titanic de Musical van 11 juli tot en met 8 september 2002 maar liefst 65 keer worden opgevoerd in Amsterdam RAI. Tot eind juni toert de musical nog als Nationale Tour van Joop van den Ende Theaterproducties door het land. De publieke belangstelling is echter zoveel groter dan het aanbod in de theaters, dat besloten is tot prolongatie van de musical in het theater van de RAI dat een capaciteit van 1600 bezoekers per voorstelling heeft.

Titanic is letterlijk en figuurlijk een grote productie. Bij elke voorstelling zijn 105 mensen voor en achter de schermen actief. Er zijn maar liefst vijftien trailers nodig om alle decorstukken te vervoeren. Het resultaat is een spectaculair decor met imposante hydraulische effecten dat veel vergt van de locatie waar de musical wordt opgevoerd. Dat geldt ook voor de 65 extra voorstellingen die plaatsvinden in het grote Auditorium van het Congres Centrum van de RAI. Met heftrucks en takelwagens moeten de individuele decorelementen in het complex worden geplaatst. Meer nog dan met de succesvolle voorstellingen van 42nd Street vorig jaar, worden met Titanic de Musical de fysieke grenzen van Amsterdam RAI verkend.

Voor reserveringen en info over de kaartverkoop: tel: 0900-300 5000 Voor meer informatie: www.musicals.nl

Noot voor redactie/

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie