Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven e.o 13-03-2002

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 13-03-2002 2e Persbericht 13 maart 2002

Politieberichten

Geldrop: Aanrijding met gewonde
Woensdagmorgen rond 9.05 uur raakte bij een eenzijdig ongeval op het Raamveld een 33-jarige automobiliste uit Geldrop gewond. Door onbekende oorzaak geraakte zij van de weg en botste tegen een boom. De vrouw liep een hoofdwond op. Zij is voor onderzoek overgebracht naar het St. Annaziekenhuis.

Someren: Diefstal auto
Tussen dinsdagavond 21.15 en woensdagmorgen 8.00 uur is vanaf de Dintel een grijze personenauto, Audi 80, kenteken GP-GG-23, gestolen.

Asten: Inbraak in een bedrijf en diefstal bedrijfsautos Tussen dinsdagavond 19.30 en woensdagmorgen 7.10 uur is ingebroken in een bedrijf aan de Driehoekstraat. Aan de achterzijde is een bovenlicht geforceerd. Uit het bedrijf zijn diverse computers, fotoapparatuur, gsms en brons gestolen. Vanaf het fabrieksterrein zijn twee bedrijfsautos, een rode Mercedes Benz MB 100D, kenteken VK-49-FD en een rode Toyota Corolla, kenteken VT-02-FP, weggenomen.

Aarle-Rixtel: Schennispleger
Woensdagmorgen rond 8.15 uur is een 18-jarige fietster uit Helmond op de Croylaan lastig gevallen door een schennispleger. Zij fietste daar richting Aarle-Rixtel. Ter hoogte van het kasteel stond een man. Toen zij de man naderde ging hij op de weg staan. Hij had zijn jas openstaan en zijn broek hing op zijn knieën.

Best: Aanrijding met gewonden
Dinsdagavond rond 21.05 uur raakte bij een aanrijding op de Bataweg , een 20-jarige auto-mobilist uit Eindhoven en een 22-jarige automobiliste uit Best, gewond. De automobiliste reed over de Bataweg richting Eindhovenseweg-Zuid. Uit tegenovergestelde richting naderde de Eindhovenaar. In de daar gelegen bocht raakte de Eindhovenaar door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt. Hij kwam op het weggedeelte van de automobiliste. Een aanrijding was het gevolg. Beiden raakten gewond. Zij klaagden over hoofdpijn.

Maarheeze: Snelheidscontrole
Woensdagmorgen tussen 7.45 en 10.00 uur is op de Hugten een snelheidscontrole gehou-den. 361 voertuigen zijn gecontroleerd. 61 daarvan reden sneller dan de toegestane snelheid van 80 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 117 km/u.

Heeze: Snelheidscontrole
Woensdag tussen 11.30 en 12.50 uur is op de Somerenseweg een snelheidscontrole gehou-den. 210 voertuigen zijn gecontroleerd. 32daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 86 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie