Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 13-03-2002

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 13-03-2002
Persberichten van woensdag

Martin Panman 0651611628

Inbreker op visite

EMMEN In Emmen is vannacht ingebroken in een woning aan de Vreding. Door een raam te openen kon de in breker binnen komen. Eenmaal binnen heeft de verdachte zich te goed gedaan aan fruit en heeft gedronken. Vervolgens is hij zich gaan douchen en heeft hij zich geschoren. Daarna zocht hij schone kleren bijelkaar trok die aan en liet zijn oude plunje achter en verliet de woning. De 55 jarige bewoner deed aangifte en de politie stelt een verder onderzoek in.

Auto inbraken

HOOGEVEEN- Vannacht is er ingebroken in de auto van een 50 jarige man uit Hoogeveen aan de van Leeuwenhoekstraat. De inbreker(s) hebben een groot gat achter gelaten bij het handvat van de auto door hun grove werkwijze. Uit de auto is niets weggenomen. Proces-verbaal is opgemaakt.

HOOGEVEEN- In een personenauto aan de Mantinghstraat is vannacht ingebroken. De auto is van een 20 jarige jongenman uit Hoogeveen. Het linkerslot van de auto was er compleet uitgehaald en het rechterslot was beschadigd. Niets is uit de auto gestolen. Van de inbreker(s) ontbreekt nog ieder spoor.

HOOGEVEEN- Aan de Kroon is vannacht in een personenauto ingebroken. De 33 jarige man uit Hoogeveen trof zijn auto vanmorgen zonder autoradio aan. Mogelijk stond de auto niet op slot. Proces-verbaal is opgemaakt.

HOOGEVEEN- Vanmorgen trof een 24 jarige man uit Hoogeveen uit de Kolfstraat de portierhandvat van zijn auto in de tuin aan. Er was ingebroken in zijn auto waarbij de radio er uit is gehaald en weer op de kop is terug gezet. Er is veel schade aan het portier.

HOOGEVEEN- Vannacht is in een personenauto aan de Braliehof ingebroken. Uit de auto van de 28 jarige vrouw uit Hoogeveen is een cd speler gestolen. Aan de rechterzijde van de auto is het portierslot eruit gehaald. Proces-verbaal is opgemaakt.

EMMEN- Vannacht is uit de personenauto van een 49 jarige man uit Emmen een radio-cd speler gestolen. De auto was geparkeerd voor de woning aan de Paus Johannesstraat. Aan de bestuurszijde zijn de inbreker(s) naar binnen gekomen. Proces-verbaal is opgemaakt.

EMMEN- Aan de Barges is vannacht ingebroken in een personenauto van een 33 jarige man uit Emmen. De auto stond geparkeerd op de oprit. Een ruitje aan de rechterzijde is ingeslagen en konden de inbreker(s) een radio-cd speler meenemen. Proces-verbaal is opgemaakt.

Aanrijding

NIEUW BUINEN- Vanmiddag gebeurde er een aanrijding op het Zuiderdiep. Een 30 jarige automobilist uit Stadskanaal wilde keren en reed daartoe een uitrit op. Toen hij afsloeg werd hij ingehaald door een andere auto, bestuurd door een 27 jarige man uit Emmen. Gevolg een aanrijding, waarbij beide autos behoorlijke schade opliepen. Drie personen werden gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Stadskanaal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie