Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Introductie website dorps- en wijkraden Apeldoorn

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Bron: Gemeente Apeldoorn
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Apeldoorn

Introductie website dorps- en wijkraden Apeldoorn

De 23 dorps- en wijkraden in de gemeente Apeldoorn krijgen vanaf 13 maart hun eigen website: www.dorpsenwijkraden-apeldoorn.nl. Doel van deze site is dat dorps- en wijkraden makkelijker toegang krijgen tot gemeentelijke informatie. Ook het stimuleren van de communicatie tussen dorps- en wijkraden en hun bewoners is een van de uitgangspunten. Op 13 maart om 16.00 uur presenteert wethouder J.W.E. Gutteling (portefeuillehouder wijkontwikkeling) de nieuwe site. Deze presentatie vindt plaats bij InHetWeb Media, Vosselmanstraat 500.

De site www.dorpsenwijkraden-apeldoorn.nl dient als verzamelpunt voor de dorps- en wijkradensites. Naast de centrale toegangssite ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie