Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kosten en procedure rioolverstoppingen Amerongen

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Amerongen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Amerongen


Gemeente Amerongen

Kosten en procedure rioolverstoppingen

Burgemeester en wethouders hebben op 5 maart 202 het borgbedrag voor het doorspuiten van een rioolverstopping vast gesteld op 150,--. Dit conform de werkelijk gemaakte kosten. De procedure bij een rioolverstopping is als volgt:

* wanneer u te maken denk te hebben met een rioolverstopping, kunt u dit melden aan de sector Grondgebiedzaken.

* U betaalt vervolgens een borg van 150,--aan de kas (loket Burgerzaken), onder vermelding van uw bank- of girorekening.. Dit kan 's morgens tussen 9 en 12 of op afspraak na telefonisch contact. Houd er rekening mee dat het gemeentehuis in principe op vrijdagmiddag gesloten is.

* Na ontvangst van de borg wordt de betreffende riolering zo snel mogelijk doorgespoten.

* Indien uit de werkzaamheden blijkt dat de verstopping zich op eigen terrein bevond, wordt de borg ingehouden als zijnde kosten voor het verhelpen van de verstopping. Indien blijkt dat de verstopping zich op het gemeenteriool bevond, wordt de borg zo spoedig mogelijk via uw bank of giro gerestitueerd.

Indien u zonder contact met de gemeente een derde partij inhuurt om de problemen te verhelpen worden de kosten hiervoor onder geen beding vergoed.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie