Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste wijziging bestemmingsplan Zwammerdam onherroepelijk

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alphen aan den Rijn
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Alphen aan den Rijn


Eerste wijziging bestemmingsplan Zwammerdam onherroepelijk

Het wijzigingsplan
Burgemeester en wethouders hebben op 12 december 2000 de Eerste wijziging bestemmingsplan Zwammerdam vastgesteld. Het plan heeft betrekking op de gronden van het voormalige houtbewerkingbedrijf De Geus in Zwammerdam. Het terrein ligt bij Vinkebuurt 10 en een gedeelte achter de woningen Swadenburgerdam 25 en 27. Op het terrein worden nieuwe woningen gebouwd. Een bestaande villa aan de Vinkebuurt blijft gehandhaafd.

Procedure
Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben op 27 februari 2001 goedkeuring verleend aan dit wijzigingsplan. Tegen het goedkeuringsbesluit zijn beroepen ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De Raad van State heeft op 27 februari 2002 de beroepen ongegrond verklaard. Hierdoor is dit wijzigingsplan onherroepelijk geworden.

Wanneer en waar kunt u het wijzigingsplan inzien? Het wijzigingsplan kan worden ingezien bij de Algemene Balie Bouwen en Wonen in het Stadskantoor, Castellumstraat 6, Alphen aan den Rijn. De balie is geopend van maandag tot en met donderdag van 08.30 - 12.30 uur en op vrijdag van 08.30 - 16.00 uur en van 18.30 - 20.00 uur.

Alphen aan den Rijn, 13 maart 2002

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 13 maart 2002 laatste wijziging

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie