Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 13-03-2002

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 13-03-2002 Persbericht district Land van Cuijk

WONINGINBRAAK

In een huis aan het Lindenplein in Wanroij is dinsdagavond ingebroken. Men kwam binnen via een raam aan de achterzijde. Het hele huis werd doorzocht, er verdween geld, sieraden, paspoorten en een bankpasje. Ook in een huis aan de Jasmijn in Boxmeer is gisteren ingebroken. Men forceerde het slot van de voordeur om binnen te komen. Er werd een onbekend bedrag aan geld weggeno-men.

VERNIELING

Op een bouwterrein aan de Zwaanstraat in Cuijk is vannacht een rupskraan vernield. Het slot en twee ruiten werden vernield en er is een antenne afgebroken. Ook werd er een poeder-blusser in het voertuig leeggespoten.

VERKEER

Vanochtend zijn op de De Quayweg in Landhorst 9 automobilisten bekeurd voor te hard rijden, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 132 km/u, terwijl 80 is toegestaan.

HENNEPKWEKRIJ MET VIERHONDERD PLANTEN ONTMANTELD

Woensdagmiddag is in een woning aan de Mgr. Nolensstraat in Cuijk een professioneel in-gerichte hennepkwekerij ontmanteld. De kwekerij bevond zich op de zolderverdieping van het pand. In het totaal zijn 400 planten, 27 assimilatielampen, 11 ventilatoren en 4 koolstof-filters inbeslaggenomen. Bij controle door het energiebedrijf, bleek dat er illegaal stroom voor de kwekerij werd afgetapt. Tegen de 29-jarige bewoner en een 22-jarige bewoonster is proces-verbaal opgemaakt.

HENNEPKWEKERIJ MET TACHTIG PLANTEN ONTMANTELD

Woensdagmiddag is in een woning aan t Bijltje in Cuijk een hennepkwekerij met 80 planten ontmanteld. De kwekerij bevond zich op een slaapkamer. In de woning werd verder 334 gram gedroogde hennep aangetroffen. Het energiebedrijf constateerde dat er gefraudeerd was met de elektriciteitsmeter. De kweekapparatuur en de planten zijn inbeslaggenomen. De 22-jarige bewoner is als verdachte verhoord.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie