Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 13-03-2002

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 13-03-2002 Persbericht district Aa & Dommel

POLITIE ZOEKT GETUIGEN ONGEVAL (Sint-Oedenrode)

De politie Boxtel is op zoek naar getuigen van een aanrijding die op zondagochtend 10 maart 2002 omstreeks 05.40 uur plaatsvond op de Ollandseweg in Sint-Oedenrode. Bij de aanrij-ding raakte een 19-jarige Boxtelse, naar achteraf bleek, ernstig gewond. De vrouw reed die ochtend met haar auto over de Ollandseweg in de richting van Olland. Op een gegeven mo-ment naderde vanuit tegenovergestelde richting een kleine witte auto van een oud model slingerend over weg reed. Het slachtoffer verminderde snelheid maar werd geraakt door de onbekende tegenligger. Zij raakte daardoor de macht over het stuur kwijt en kwam tegen een boom tot stilstand. De veroorzaker van de aanrijding reed door zonder zich om het slachtof-fer te bekommeren. In eerste instantie leken de verwondingen van de vrouw mee te vallen, in het ziekenhuis bleek de vrouw echter diverse gekneusde organen- en gewrichten en bot-scheurtjes te hebben. De politie is op zoek naar een blanke man van ca..30 jaar met kort haar, in combinatie met de kleine witte auto. Het voertuig heeft vermoedelijk donkerblauwe scha-de aan de linkervoorzijde opgelopen. Getuigen worden verzocht te bellen met politieteam Boxtel via telefoonnummer 0900-8844.

FIETSTER GEWOND BIJ AANRIJDING (Boxtel)

Donderdagmorgen is een 26-jarige Boxtelse op de Mijlstraat in Boxtel gewond geraakt bij een aanrijding met een 39-jarige Bosschenaar. Het slachtoffer reed met haar fiets over de Mijlstraat. Op het moment dat de Bosschenaar met zijn auto terhoogte van de vrouw in de-zelfde richting reed, sloeg zij plotseling linksaf en reed tegen de auto. De vrouw kwam ten val en is met beenletsel overgebracht naar het Jeroen Bosch ziekenhuis in s-Hertogenbosch.

FIETSER GEWOND BIJ AANRIJDING (Boxtel)

Woensdagavond is een 48-jarige inwoner uit Boxtel op de kruising Hendrik Verheeslaan met de Beneluxlaan in zijn woonplaats gewond geraakt bij een aanrijding met een auto bestuurd door een 23-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer reed met zijn fiets over de Hendrik Verhee-slaan en kreeg geen voorrang van de automobilist die vanuit de Beneluxlaan kwam. De fiet-ser is per ambulance overgebracht naar het Carolusziekenhuis in s-Hertogenbosch.

BROMFIETSCONTROLES ( Sint-Michielsgestel/Schijndel)

Woensdag zijn bij bromfietscontroles op de Pettelaarseweg in Sint-Michielsgestel en aan de Markt in Schijndel 24 bromfietsers bekeurd. Twintig van hen zijn bekeurd voor het rijden op een opgevoerde bromfiets, drie van hen reden zonder helm en één bromfietser reed op een onverzekerde bromfiets.

VERDACHTE BROMFIETSDIEFSTAL RIJDT SUPERMARKT IN (Schijndel)

Woensdagmiddag is een 28-jarige inwoner uit Schijndel aangehouden nadat hij achtervolgt door de politie een supermarkt aan het Catharinaplein in Schijndel inreed. Een motoragent wilde de bromfietser op de Hoofdstraat controleren, die er op dat moment vandoor ging. Bij de achtervolging reed de verdachte met bromfiets en al een supermarkt binnen en kwam ten val. Hij probeerde tevergeefs via een achterdeur van het pand te vluchten. De agent kon de man aanhouden. Bij controle bleek de bromfiets van diefstal afkomstig te zijn. De verdachte is aangehouden en ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie