Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidieverzoeken welzijn Loenen aan de Vecht

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Loenen aan de Vecht
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Loenen aan de Vecht


Nieuwsberichten

13-03-2002
SUBSIDIEVERZOEKEN WELZIJN

Binnenkort starten al weer de voorbereidingen voor de gemeentebegroting voor 2003. De welzijnsubsidies maken hiervan een onderdeel uit.
Voor iedere instelling die welzijnsactiviteiten organiseert en hiervoor subsidie wenst te ontvangen is dit een belangrijk gegeven.

Voorzieningen en activiteiten, waarvoor geen bedrag in de gemeentebegroting voor 2003 wordt opgenomen, komen in beginsel niet voor subsidie in aanmerking.

Indien een instelling of organisatie voor 2003 voor subsidie in aanmerking wil komen, dan kan een aanvraag worden ingediend bij de gemeente. Instellingen en organisaties die voor 2002 een subsidie ontvangen, hebben hiervan al bericht ontvangen. Instellingen en organisaties die nog geen subsidie ontvingen en voor 2003 in aanmerking willen komen voor een gemeentelijke subsidie, kunnen een (nieuw) verzoek indienen. In de productencatalogus op deze website, onder "subsidiëring" kunt u lezen hoe dit in zijn werk gaat. De subsidieaanvragen moeten voor 1 april 2002 worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Loenen, Postbus 99, 3632 ZS Loenen a/d Vecht. Voor nadere inlichtingen kunt u terecht op het bureau Welzijn, Onderwijs en Voorlichting (tel. 0294-236278 of 236277).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie