Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lezing lijsttrekker Balkenende over financieel-economisch beleid

Datum nieuwsfeit: 13-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten

CDA

Lezing lijsttrekker Balkenende over financieel-economisch beleid

CDA-lijsttrekker Jan Peter Balkenende zal woensdag 13 maart a.s. voor het Jongerenpanel van de sociëteit in sociëteit De Witte een lezing houden over financieel-economisch beleid. Na de lezing volgt een debat met de zaal. De lezing begint om 19.30 uur.

In de lezing gaat Balkenende in op het financieel-economisch beleid van paars. Hij stelt daar de andere aanpak van het CDA tegenover.

Dit is de derde lezing van Jan Peter Balkenende in een reeks van vijf. Eerder sprak Balkenende in deze reeks over de multiculturele samenleving en de positie van gezinnen in de samenleving. Deze lezingen treft u aan op het internet: www.stemcda.nl

De volgende lezing is op woensdag 20 maart. Balkenende spreekt dan de zogeheten Norbert Schmelzerlezing uit. Op maandag 25 maart a.s is er wederom een lezing van de lijsttrekker. Hij spreekt dan over sociale samenhang.

Voor meer informatie: CDA-Partijvoorlichting, tel. 070-3424842/06-53225950. Voor informatie over de inhoud van de lezing van Balkenende: Jack de Vries, tel. 06-53714623

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie