Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Copa Jerez - sherry in hedendaags gastronomisch perspectief

Datum nieuwsfeit: 14-03-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Copa Jerez - sherry in hedendaags gastronomisch perspectief

Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseerde The Wine & Food Association de Copa Jerez, dé uitdaging voor restaurants om te bewijzen dat sherry veel meer is dan alleen een aperitief of een dessertwijn.

Sherry is de verzamelnaam voor een veelzijdig gamma aan wijnen. Van de elegante Fino tot de aromatische, volle Amontillado, van de ziltige Manzanilla tot de zoete Pedro Ximénez. De rijkdom aan geuren en smaken die deze typische Spaanse wijn te bieden heeft, is nog aan relatief weinig mensen bekend, om nog maar te zwijgen over ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie