Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven e.o 14-03-2002

Datum nieuwsfeit: 14-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 14-03-2002 3e Persbericht van donderdag 4 maart 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Hennepkwekerij opgeruimd
Naar aanleiding van klachten is er vanmorgen een onderzoek ingesteld in een woning aan de Oudaen. Op de zolder werd een in werking zijnde hennepkwekerij met 100 hennepplanten aangetroffen. De stroom werd illegaal afgetapt. In de woning is een 23-jarige Eindhovense aangehouden. Zij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De drugs en de apparatuur zijn inbeslaggenomen en afgevoerd.

Eindhoven: Vrouw van haar geld en paspoort beroofd Vanmiddag omstreeks 13.00 uur is in een winkel aan de Vrijstraat een 72-jarige vrouw door middel van een truc van haar paspoort en haar geld beroofd. De vrouw had kort ervoor geld gepind en dit in haar jas opgeborgen. In de winkel werd zij door een man, die iets brabbelde wat zij niet kon verstaan, op haar schouder getikt. De man wees op haar rug. Direct hierna kwamen er ook twee vrouwen bij die ook op haar rug wezen. Toen het slachtoffer haar jas uitdeed zag zij dat er een klodder crème op haar jas zat. Een van de vrouwen gaf haar toen een papieren zakdoekje om de crème eraf te vegen. Toen de vrouw hierna haar jas weer aandeed bleken haar paspoort en haar geld uit de jas weggenomen te zijn. De man en de twee vrouwen zagen er onverzorgd uit.

Eindhoven: Snelheidscontrole
In de wijk Woensel Noord is vandaag van 08.00 uur tot 17.00 uur een snelheidscontrole gehouden. Op de volgende straten is gecontroleerd; Roelantlaan, Airbornelaan, Sprookjesbos, Oude Bossche Baan, Fakkellaan, en de Genovevalaan. In het totaal zijn er 32 processen verbaal uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/u op de Fakkellaan. Voorts werden er 3 verbalen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel en 1 voor het niet dragen van een helm op een bromfiets.

Eindhoven: Aantreffen hennepkwekerij
In een loods aan de Hastelweg is vandaag omstreeks 14.00 uur een onderzoek naar de aanwezigheid van een hennepkwekerij ingesteld. In de loods werd een kweekruimte met 403 hennepplantjes aangetroffen. De planten en de apparatuur zijn inbeslag genomen en ter vernietiging veilig gesteld. Uit het onderzoek bleek tevens dat er met de elektriciteitsmeter was geknoeid. Er wordt een onderzoek naar de einaar van de loods ingesteld.

Deurne: Snelheidscontroles
Vandaag is van 09.38 uur tot 12.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Oude Peelstraat. Van de 252 gecontroleerde voertuigen reden er 35 sneller dan de toegestane snelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 115 km/u.

Van 13.55 uur tot 16.00 uur is er gecontroleerd op de Langstraat. 88 van de 1315 gecontroleerde voertuigen reden er sneller dan 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg hier 144 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie