Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: District Eemland noord 14-03-2002

Datum nieuwsfeit: 14-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: 14-03-2002 Persberichten district Eemland noord, 09.30 uur

Vrouw beroofd bij pinautomaat

AMERSFOORT Een 26-jarige vrouw uit Amersfoort is woensdagavond beroofd bij het pinnen van geld op de Stadsring.

Op het moment dat het geld uit de automaat kwam en zij de briefjes pakte, trok een man dit uit haar handen. De man rende weg en verdween vervolgens. Op het moment dat het geld werd weggegrist, was niemand in de buurt. Ook de politie trof niemand in de omgeving meer aan.

De dief heeft een getint uiterlijk en is ongeveer 35 jaar, met een lengte van 170-175 cm. Kort donker haar, met moedervlek/wrat links op de wang naast de neus. Donkerkleurig spijkerjasmodel, -spijkerbroek en shirt.

Jeugdige winkeldieven

AMERSFOORT Twee meisjes (13 en 14 jaar uit Amersfoort) werden woensdag betrapt bij een poging om goederen uit een winkel op het Sint Jorisplein te stelen.

Het gedrag van het tweetal viel op bij een winkelmedewerkster en sprak hen hierop aan. De politie werd gewaarschuwd. Bij het bekijken van andere spullen bleek dat de meisjes ook goederen uit vier andere winkels hadden weggenomen. Het tweetal ontving een Halt-verwijzing.

Beide ouders waren het hiermee eens en zouden er zelf nog een straf bovenop geven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie