Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cannabisconferentie krijgt vervolg in onderzoeksprogramma

Datum nieuwsfeit: 14-03-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Trimbos Instituut

Nieuwsflits

Cannabisconferentie krijgt vervolg in onderzoeksprogramma

Het begon als een informeel contact in ministeriële wandelgangen en eindigde op 25 februari in Brussel als een formeel gezamenlijk initiatief: een wetenschappelijke conferentie over cannabis namens de ministers van Volksgezondheid van België, Duitsland, Nederland en Zwitserland. De bewindslieden vonden dat de traditionele verschillen in inzicht over cannabis maar eens aan de toets van wetenschappelijke kritiek moesten worden onderworpen. Zo groot zijn die verschillen overigens niet meer; Europese landen volgen steeds meer het Nederlandse model van scheiding tussen soft- en harddrugs. De conferentie werd voorbereid door een Scientific Task Force, met ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie