Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek naar ketenzorg sociaal kwetsbare mensen

Datum nieuwsfeit: 14-03-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Trimbos Instituut

Nieuwsflits

Onderzoek naar ketenzorg sociaal kwetsbare mensen

Het programma Opvang en Maatschappelijke Zorg van het Trimbos-instituut is begin dit jaar gestart met een onderzoek naar de ervaringen met de continuïteit van zorg (ketenzorg) van sociaal kwetsbare mensen. Het gaat hierbij om mensen die ernstige en langdurige psychische en/of verslavingsproblemen hebben en die geen stabiel contact (meer) hebben met de hulpverlening. In een landelijke representatieve steekproef van in totaal twintig GGZ regio's (verzorgingsgebieden van algemeen psychiatrische ziekenhuizen) wordt via laagdrempelige voorzieningen voor maatschappelijke opvang en opnameafdelingen van psychiatrische ziekenhuizen gezocht naar sociaal kwetsbare mensen die aan de insluitcriteria ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie