Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe publicaties over zorgprogramma's

Datum nieuwsfeit: 14-03-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Trimbos Instituut

Nieuwsflits

Nieuwe publicaties over zorgprogramma's

Op 1 maart werden tijdens het drukbezochte congres Zorgprogramma's in de GGZ: een zorg of een zegen? in de Reehorst te Ede verschillende nieuwe publicaties over zorgprogramma's ten doop gehouden. In de eerste plaats het boekje CliŽnten en hun omgeving over GGZ-programma's (samenstelling: Gerdien Franx, Trimbos-instituut en Winkie Zeldenrust, GGZ Nederland). Hierin geven cliŽnten en familieleden aan wat zij van het hulpaanbod in een aantal belangrijke GGZ-programma's verwachten. Het gaat om programma's voor mensen met depressie en/of angststoornis, schizofrenie of andere psychotische stoornissen, borderline persoonlijkheidsstoornissen, complexe en langdurende psychische problematiek en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie