Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom 14-03-2002

Datum nieuwsfeit: 14-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-03-2002 Persberichten district Lekstroom, 09.55 uur

Door schrik tegen lantaarnpaal

HOUTEN Op woensdag 13 maart is een geschrokken automobiliste tegen een lantaarnpaal gereden. Rond 13.35 uur kreeg de politie de melding dat er op de Rondweg een aanrijding was gebeurd, waarbij iemand gewond zou zijn geraakt. Ter plaatse bleek gelukkig niemand letsel te hebben opgelopen.

Rond genoemd tijdstip reed een 77-jarige automobiliste uit Houten over de Rondweg, komende uit de richting van de wijk Sloten en gaande in de richting van wijk de Velden. Terwijl zij de verwarming van haar auto iets lager zette, riep haar passagier `Pas op!`. Hier schrok de bestuurster zo van dat zij een ruk aan haar stuur gaf. Daardoor raakte de auto in een slip en botste vervolgens tegen een lantaarnpaal. Beide inzittenden liepen buiten de schrik geen letsel op. De REMU ontfermde zich over de gewonde lantaarnpaal.

Bromfietser gewond

NIEUWEGEIN Op woensdag 13 maart raakte een bromfietser gewond bij een aanrijding met een auto.

Rond 17.45 uur reed een 19-jarige automobilist uit Nieuwegein over de Sonatelaan in de richting van de kruising met het fietspad van de Duetlaan. De automobilist verliet bij het kruisen van het fietspad een woonerf en verleende geen voorrang aan een 31-jarige bromfietser uit Nieuwegein, die op dat fietspad reed en voor hem van links kwam. Een aanrijding was het gevolg. De automobilist verklaarde de bromfietser niet te hebben zien aankomen.

De bromfietser werd per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht. Daar werd geconstateerd dat hij diverse kneuzingen had opgelopen. Hij mocht na behandeling naar huis.

Man mishandeld

NIEUWEGEIN Op woensdag 13 maart werd een jongeman door een jongen mishandeld.

Rond 21.00 uur liep een 18-jarige man uit Nieuwegein in Cityplaza. Hij zag daar een groepje van vier jongens. Met één van deze jongens had hij in het verleden problemen gehad. Een voor de Nieuwegeiner onbekende jongen uit het groepje kwam naar hem toelopen, gaf hem een kopstoot en sloeg en stompte hem. Door de mishandeling liep het slachtoffer twee blauwe ogen en een bult op zijn voorhoofd op.

De politie stelt onder andere aan de hand van getuigenverklaringen een onderzoek naar deze mishandeling in.

Wateroverlast

HOUTEN Op woensdag 13 maart heeft een gesprongen leiding voor de nodige wateroverlast in een woning gezorgd.

Rond 17.20 uur kreeg de politie melding dat er ernstige lekkage was in een woning aan het Schijfmos. Toen de politie ter plaatse kwam, waren de brandweer en de 39-jarige bewoonster al aanwezig. Het water gutste langs de muur en de gehele woonkamer stond blank. De lekkage bleek te worden veroorzaakt door een gesprongen leiding naar de CV-ketel. De brandweer slaagde er in de leiding af te dichten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie