Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanval op Indonesische mensenrechtenorganisatie

Datum nieuwsfeit: 14-03-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Kerken in Aktie

Datum: 14/03/2002
Aanval op Indonesische mensenrechtenorganisatie Op 13 maart jl. werd in Jakarta het kantoor van Kontras aangevallen. Kontras is een alom gerespecteerde mensenrechtenorganisatie en partner van Kerkinactie en de interkerkelijke organisatie voor ontwikkelingssamenwerking ICCO. Op klaarlichte dag vielen knokploegen het gebouw aan.

Minibusjes en andere voertuigen met complete knokploegen kwamen het kantoor voorrijden. Binnen een kwartier hadden zij het interieur van het gebouw van Kontras kort en klein geslagen. Twee medewerkers werden gemolesteerd en zijn in het ziekenhuis opgenomen. De schade is enorm: 20 computers en printers zijn vernield, ramen zijn ingegooid, bureaus ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie