Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Algemene Vergadering aandeelhouders Triple P gaat niet door

Datum nieuwsfeit: 14-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TRIPLE P N.V.

BAVA Triple P gaat niet door

FOR IMMEDIATE RELEASE
Contactpersoon:
De heer ir. J.A.M.M. Michiels
+31 (0)347.353.650
jmichiels@triple-p.nl

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Triple P gaat niet door

Vianen, 14 maart 2002 - Triple P N.V. (NASDAQ SCM: TPPP). De Buitengewone Algemene vergadering van Aandeelhouders (BAVA) van Triple P N.V. gaat maandag 18 maart 2002 niet door. De directie van Triple P N.V. heeft in overleg met de aandeelhouders die om de vergadering verzocht hadden hiertoe besloten.

Overigens gaat de reguliere jaarlijkse Aandeelhoudersvergadering die op 16 mei aanstaande op de agenda staat, gewoon door, beklemtoont de directie van Triple P.

(N.B. De afgelaste BAVA van Triple P zou worden gehouden op maandag 18 maart 2002 om 10.00 uur 's morgens in Hotel Vianen, Prins Bernhardstraat 75 te Vianen.)

Triple P is een vooraanstaand leverancier van ICT-infrastructuren en diensten in de mid- en grootzakelijke markt in Nederland. Triple P voorziet haar klanten van infrastructuur gerelateerde oplossingen en beheer. Deze oplossingen en diensten bevatten IT-consultancy, project management en implementatie diensten, operationeel beheer- en onderhouds-diensten. Binnen deze oplossingen maken wij gebruik van de bewezen producten van Compaq, Toshiba, Sun, HP, Cisco, Nortel, IBM, Tivoli, Microsoft, Oracle en Citrix. Op 31 december 2001 had de onderneming 460 medewerkers in dienst.

Deze publicatie bevat een aantal gegevens die betrekking hebben op de toekomst. Deze zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen. De daadwerkelijke resultaten kunnen hiervan afwijken als gevolg van een aantal factoren waaronder maar niet beperkt tot: de totale ICT-uitgaven en vraag naar ICT-diensten in Nederland; het moment waarop belangrijke orders worden geplaatst; het vermogen gekwalificeerd personeel in te huren, op te leiden en te behouden en hevige concurrentie. Zie voor een nadere toelichting op deze risico's en onzekerheden de documenten die Triple P heeft gedeponeerd bij de Securities and Exchange Commission, met name het meest recente jaarverslag op formulier 20-F.

14 mrt 02 15:25

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie