Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Alexander & Máxima op huwelijksreis in Nieuw-Zeeland

Datum nieuwsfeit: 14-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Lankhorst Public Relations

Willem-Alexander & Maxima in NZ

Nijmegen, 14 maart 2002

Nieuw-Zeeland ideale bestemming voor huwelijksreizen

Willem-Alexander & Máxima op huwelijksreis
in Nieuw-Zeeland

Twaalf nachten van hun wittebroodsweken brachten Kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima door op het landgoed van de prestigieuze Huka Logde in Taupo/Nieuw-Zeeland. Willem-Alexander en Máxima hebben incognito gelogeerd in de meest luxe lodge van Nieuw-Zeeland. Huka Lodge ontvangt met grote regelmaat gekroonde hoofden en andere beroemdheden. Uiterste discretie ten aanzien van de privacy van de gasten wordt daarbij in acht genomen.

Uit betrouwbare bron uit Taupo is vernomen dat het bruidspaar o.a. de bergen en het robuuste vulkaangebied van Tongariro heeft bezocht. Het paar heeft, mede door het privacybeleid van de lodge, in alle rust van elkaar en van Nieuw-Zeeland kunnen genieten. Koningin Beatrix sliep tijdens haar bezoek aan Nieuw-Zeeland in 1992 ook in de Huka Lodge.

Huka Lodge...een uniek concept
Op het Noord-eiland even buiten Taupo en 300 meter stroomopwaarts van de gelijknamige waterval ligt de Huka Logde. De lodge is eigendom van de Nederlander Honorair Consul Alex van Heeren.Het complex ligt op een landgoed van ruim 7 hectare en biedt 20 luxe gastensuites aan.Alle suites liggen in een prachtig natuurlijke omgeving. Het `river terrace' met open haard vormt de schakel tussen de weidse natuur buiten en de sfeervolle `Lodge Room' binnen.De gasten kunnen naar keuze buiten of binnen van de culinaire hoogstandjes van de chef-koks genieten. Meer weten?
Kijk op www.hukalodge.co.nz

Een unieke bestemming voor huwelijksreizen
Nieuw-Zeeland is een bijzondere bestemming voor o.a. huwelijksreizen. Op een grondgebied van zeven maal Nederland vindt u onder andere vulkanen, geisers, fjörden, gletsjers, tropische regenwouden, wijngaarden, prachtige stranden, robuust boerenland, vele miljoenen schapen, dolfijnen, pinguïns, kiwi's, walvissen, albatrossen, indrukwekkende Maori-cultuur en een super vriendelijke bevolking. Op diverse unieke plaatsen in dit land liggen luxe lodges die een huwelijksreis tot een onvergetelijke belevenis maken. De uitgave `New Zealand lodges' presenteert 27 voorbeelden van kleinschalige luxe accommodaties, die variëren van vier tot twintig suites. Top service, culinaire hoogstandjes, een bijzondere ambiance én persoonlijke aandacht staan in dit concept centraal. Via de website www.lodgesofnz.co.nz kunt u zelf een bezoek brengen aan die accommodaties waar de groten der aarde u in Nieuw-Zeeland voorgingen. Aanvullende vakantie-informatie vindt u op de uitgebreide website van
Tourism New Zealand www.purenz.com .

Noot aan de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie