Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 14-03-2002

Datum nieuwsfeit: 14-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 14-03-2002 Persbericht district Maasland

INBRAAK CARAVANS VINKEL

Op 13 maart 2002 werd ontdekt dat in vijf caravans was ingebroken op een camping te Vin-kel. In alle gevallen was een raam geforceerd en de caravan doorzocht. De inbraken hebben vermoedelijk de laatste maand plaats gevonden. In alle gevallen werden slechts kleine din-gen weggenomen, zoals gereedschap.

AANRIJDING LETSEL HEESCH

Bij een aanrijding op de Verdilaan te Heesch op 13 maart 2002 omstreeks 18.00 uur is een 41 jarige fietser uit Heesch licht gewond geraakt. Het slachtoffer verleende geen voorrang aan een 43 jarige automobilist uit Heesch.

INBRAAK AUTO OSS

Uit een geparkeerde auto aan de Euterpelaan te Oss is op 13 maart 2002 een 8-tal cd`s en wat kleingeld weggenomen. Onbekend is hoe de daders zich toegang tot het voertuig verschaf-ten.

INBRAAK AUTO OSS

Uit een geparkeerde auto aan de Kromstraat te Oss is op 13 maart 2002 de autoradiocdspeler en enkele cd`s weggenomen. Het portierslot bleek geforceerd.

INBRAAK AUTO OSS

Uit een geparkeerde auto aan de Aengelbertlaan te Oss is op 13 maart 2002 de autoradiocd-speler, enkele cd`s en een gsm weggenomen. Het portierraam was vernield.

RIJDEN ONDER INVLOED GEFFEN

Een 39 jarige vrouw uit Geffen is op 14 maart 2002 bekeurd voor rijden onder invloed van alcohol. De vrouw reed omstreeks 02.05 uur op de Runrotstraat te Geffen.

MAN IN SLOOT GEVONDEN NISTELRODE

Op 13 maart 2002 omstreeks 08.25 uur is in een sloot aan De Beekgraaf te Nistelrode het lichaam van een 68 jarige man uit Nistelrode aangetroffen. Vermoedelijk is de man in de sloot gevallen en is het hem niet gelukt uit de sloot te komen, waardoor hij verdronken is. Er is geen sprake van een misdrijf

DIEFSTAL AUTO MAREN KESSEL

Vanaf de Bug N Pompenstraat te Maren-Kessel is in de nacht van 13 op 14 maart 2002 een groene Mercedes Vito, kenteken 20-VL-XS ontvreemd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie