Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Huishoudbeurs van 15 tot en met 24 maart in amsterdam rai

Datum nieuwsfeit: 15-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Amsterdam RAI

Huishoudbeurs 2002
22 feb 2002

HUISHOUDBEURS VAN 15 TOT EN MET 24 MAART IN AMSTERDAM RAI

Nieuwe indeling, helder gesegmenteerd, boordevol inspiratie

Huishouden betekent tegenwoordig al lang niet meer schoonmaken alleen: gezin, vrije tijd, leefomgeving, veiligheid, sfeer en bovenal een thuis zijn steekwoorden die van toepassing zijn op het moderne huishouden. De 57e editie van de Huishoudbeurs, die van 15 tot en met 24 maart 2002 plaatsvindt in Amsterdam RAI, toont vrijwel alles op het gebied van leven in en om het huis. De beurs heeft een aantal belangrijke vernieuwingen ondergaan met als opvallendste een her-nieuwde indeling en segmentering. Het woonsegment, dat voorheen was terug te vinden op de Huis & Interieur RAI, is voortaan te vinden in het segment Wonen & Groen van de Huishoudbeurs. Andere segmenten zijn: Culinair & Koken, Mode & Accessoires, Werk & Vrije Tijd, Huishouding & Apparatuur en Cosmetica & Gezondheid. De Huishoudbeurs is als vanouds dé plek waar alles is te zien met betrekking tot het moderne dagelijkse leven. En ook dit jaar kunnen bezoekers hun hart ophalen gedurende tien dagen Huishoudbeurs.

Saskia Poulissen, als Product Manager verantwoordelijk voor de beurs: de Huishoudbeurs zit dit jaar boordevol inspiratie. Niet alleen is het woon-segment dit jaar heel erg interessant, ook de andere themas geven een uitstekend beeld van het huishouden van vandaag de dag. Woonadviezen, handige huishoudelijke artikelen, koopjes: de beurs biedt voor ieder wat wils.

Huishoudbeurs.nl
Via www.huishoudbeurs.nl kunnen bezoekers vooraf een indruk krijgen wat de beurs zoal te bieden heeft.

Kaartverkoop
Net als voorgaande editie zullen in de aanloop naar de Huishoudbeurs al kaartjes te koop zijn via C1000. Bovendien kunnen bezoekers voor 1200 Air Miles via de Air Miles-bestellijn of de website kaartjes bestellen.

Inspirerend programma
Huishoudbeurs 2002 betekent een beurs vol inspiratie. In verschillende theaters, paviljoens, en stands zijn volop nieuwe ideeën te vinden voor de aankleding en inrichting van leef- en woonomgeving. Zo is in het Body & Beauty Theater alles te vinden op het gebied van Mode & Accessoires. Dagelijks wordt hier in modeshows de nieuwste lente- en zomercollectie van bekende merken werk-, sport en vrijetijdskleding en natuurlijk bruidskleding en lingerie geshowd. Naast deze wervelende mode-shows is er in het Body & Beauty Theater ook veel aandacht voor de uiterlijke verzorging met visagie, haarstyling, manicure, pedicure en kleuradviezen. Nieuw is de Huishoudbeurs Villa, waar in acht binnenkijk-kamers de laatste trends op interieurgebied worden gepresenteerd. Bovendien kunnen bezoekers hier adviezen krijgen over de inrichting van het eigen interieur. ../2 -2-

Shoppinggids en Chequeboekje
Huishoudbeurs bezoekers ontvangen bij binnenkomst dit jaar zowel een Shoppinggids als een Chequeboekje. De eerste is een overzichtelijke gids waarin alle beursdeelnemers, de plattegrond en speciale initiatieven nog eens helder zijn neergezet. Het Huishoudbeurs Chequeboekje biedt bezoekers tal van interessante aanbiedingen en kortingen, zodat een beursbezoek niet alleen leuk maar ook voordelig is.

Negen Maanden Beurs
Tegelijk met de Huishoudbeurs vindt komend jaar weer de Negen Maanden Beurs plaats. Dit evenement, dat van 20 tot en met 24 maart in het Amsterdam RAI complex is te bezoeken, biedt alles voor aanstaande ouders en ouders met babys, peuters en kleuters.

Openingstijden en toegangsprijzen
De Huishoudbeurs 2002 is geopend van vrijdag 15 maart tot en met zondag 24 maart. Op 20, 21 en 22 maart is de beurs geopend van 11.00 tot 22.00 uur, alle andere dagen kunnen bezoekers terecht van 11.00 tot 18.00 uur. De toegangsprijs bedraagt voor volwassenen 12,-. Kinderen (5 t/m 12 jaar) kunnen voor 4.50 naar binnen. Avondbezoek (18.00 - 22.00 uur) kost 6,50. Het toegangskaartje is ook geldig voor de Negen Maanden Beurs die plaatsvindt van 20 tot en met 24 maart. Amsterdam, februari 2002

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie