Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rohos b.v. neemt Van Oosten over

Datum nieuwsfeit: 15-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Grote overname
Rohos b.v. - Van Oosten

Rohos b.v. uit Castricum, groothandel in wild en gevogelte neemt 15 maart a.s. Van Oosten uit De Rijp over. Ook Van Oosten is een groothandel in wild en gevogelte. Beide bedrijven gaan voorlopig verder onder de naam Rohos b.v.

Missie
De overname betekent voor Rohos b.v. een grote uitbreiding. Zo kan er een betere service en kwaliteit worden geleverd aan alle bestaande, maar ook toekomstige, cliënten, zowel op logistiek als op productioneel gebied.
De specialiteiten van Rohos, o.a. kipfilet, kipsaté, gebraden kip- en kalkoenproducten, en de specialiteiten van Van Oosten, ambachtelijk gerookte kip- en kalkoenproducten, zullen op dezelfde wijze worden geproduceerd en verwerkt worden.

Met deze overname wil Rohos b.v. uitgroeien tot de marktleider in Noord-Holland.

Organisatie
Rohos heeft vanaf 15 maart dus twee vestigingen. In de vestiging Castricum gaat zich het "versgebeuren" afspelen; bijna alle vleesproducten, behalve de specialiteiten, zullen hier worden verwerkt. Verder zal de gehele distributie vanuit Castricum plaatsvinden. De Rijp zal fungeren als verkoopplaats en als specialiteitenproductieplaats.

Korte bescbrijving Rohos
Rohos b.v. is sinds 1 april 1997 actief. De heren Klaas Hos en Jos de Roeck kochten toen Witbaard b.v. over. Begin I998 kwam er een derde man bij, Peter Bieseman, en binnen vijf jaar tijd hebben zij de omzet weten te verdubbelen. Tevens heeft Rohos b.v. beschikking over alle benodigde EEG vergunningen en is Rohos b.v. HACCP goedgekeurd door de RVV.

Korte beschrijving Van Oosten
Van Oosten is reeds 40 jaar actief. Oege van Qosten startte zijn bedrijf in Marken Binnen. Na 30 jaar werd de groothandel verhuisd naar De Rijp en is daar nu 10 jaar gevestigd. Doordat de heer Van Oosten geen opvolger kon vinden voor zijn groothandel, heeft hij zijn bedrijf verkocht aan Rohos.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Rohos b.v. in Castricum 0251-655920

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie