Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verzoek en ontwerpvergunning gemeente Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 15-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Oegstgeest

Wet milieubeheer

Verzoek en ontwerpvergunning De Milieudienst West-Holland is van plan voor de volgende inrichting vergunning te verlenen:
Oude Rijnsburgerweg 1, autoschadeherstelbedrijf met autospuiterij, Peter Schalkers Autorestyle. Het betreft een oprichtingsvergunning;

Inzage stukken
De ontwerpvergunning ligt met de bijbehorende stukken van 15 maart tot en met 11 april 2002 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis te Oegstgeest, Rhijngeesterstraatweg 13, elke werkdag van 8.30 tot 12.30 uur. Buiten de genoemde uren is inzage mogelijk na telefonische afspraak (tel. 071- 516 75 30).

Inbrengen bedenkingen
Een ieder die gemotiveerde bedenkingen heeft inzake de ontwerpvergunning kan deze tot en met 12 april 2002 schriftelijk bij het dagelijks bestuur van de Milieudienst West-Holland inbrengen (Postbus 159, 2300 AD Leiden). Uitsluitend indien daarom voor vrijdag 29 maart 2002 telefonisch wordt verzocht (tel. 071- 516 75 60) zal op 4 april 2002 om 11.30 uur in het gemeentehuis te Oegstgeest, Rhijngeester-straatweg, een openbare bijeenkomst plaatsvinden, waar wij gelegenheid geven tot het mondeling inbrengen van bedenkingen, alsmede tot een gedachtewisseling over de vergunningaanvraag en de ontwerpvergunning;

Degenen die op bovengenoemde wijze bedenkingen hebben ingebracht, maar ook degenen die aantonen redelijkerwijs daartoe geen mogelijkheid te hebben gehad, kunnen later beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Bij het inbrengen van bedenkingen kan men verzoeken de persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Informatie
Voor informatie over de procedurele afhandeling kunt u contact opnemen met de heer P.P. Hoogma, tel. (071) 516 75 60. Voor inhoudelijke informatie over de ontwerpvergunning kunt u contact opnemen met de heer P. Binnendijk, tel: (071) 516 75 30.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie