Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internet-telefoniesoftware buddyPhone met Update 4.0

Datum nieuwsfeit: 15-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BUDDYPHONE IN.C

Internet-telefoniesoftware buddyPhone met Update 4.0:

Internet-telefoniesoftware buddyPhone met Update 4.0: De beste telefoonoperatoren over de hele wereld voor telefoongesprekken over het web op alle netwerken

Hamburg / San Diego, 14 maart 2002 - Vanaf vandaag staat de nieuwe versie van de Amerikaanse software buddyPhone op het Net. Iedereen die het wil kan de telefoniesoftware gratis uittesten. Wat biedt de update? Met buddyPhone kunnen telefoongesprekken gratis worden gevoerd van PC naar PC. Ook videovergaderen is gratis. Nieuw is de mogelijkheid telefoongesprekken te voeren vanuit een PC over het internationale netwerk, aan uiterst lage prijzen.

'Alle telefoongesprekken - of ze nu van PC naar PC of naar een telefoonaansluiting worden gevoerd - hebben de buitengewone buddyPhone-kwaliteit', zegt CEO Nikolai Manek vanuit San Diego in Californië. BuddyPhone biedt aansluitingen aan de beste prijzen voor de meeste landen ter wereld. Voor telefoongesprekken binnen Duitsland betaalt de beller twee dollarcent, en ook voor een oproep naar de VS betaalt hij slechts twee dollarcent per minuut. 'Dat maakt van buddyPhone de goedkoopste telefoonmaatschappij ter wereld', zegt een trotse Nikolai Manek, die reeds in het verleden de markt van de internetproviders door elkaar schudde met zijn vlijmscherpe prijzen.

Henrik Pfluger vond het programma in 1999 uit. Hij was toen nog student in Mannheim. 'Sindsdien is er één en ander gebeurd' aldus Manek. 'Gedurende de voorbije paar maanden hebben we ons geconcentreerd op het uitbreiden van het programma.' De software- hardwareruggengraat van buddyPhone wordt geleverd door Oracle, Cisco en Sun. Ondanks alle technologie is versie 4.0 gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken.

Het gebruik van buddyPhone is even gemakkelijk als bij een mobiele telefoon. Een nummer intoetsen gebeurt door met de muis de toetsen op het scherm aan te klikken. Er is ook een knop om 'op te nemen' en 'op te hangen'en een lijst waarin elke beller wordt geregistreerd. Als u vanuit uw PC een telefoon opbelt, typt u gewoon het normale telefoonnummer in op het toetsenbord van de PC. De virtuele hoorn opnemen kost minder dan een telefoongesprek over een vaste landlijn. U hoeft geen maandelijkse huur, en zelfs geen aansluitingskosten te betalen. De kosten voor de oproep zijn altijd onmiddellijk on line te vinden. En: u kunt niet alleen beelden en geluid doorsturen, maar ook bestanden, door middel van slepen en neerzetten. Gebruikers downloaden de buddyPhone-software 30.000 keer per maand. Elke dag telefoneren mensen vijf miljoen minuten met buddyPhone. De critici zijn unaniem: Eenvoudige applicatie, gratis service, goede stemkwaliteit. buddyPhone Inc. werd in oktober 2001 opgericht en is gevestigd in San Diego, Californië

Informatie over het bedrijf Informatie voor de pers BuddyPhone Inc. Karin Cofalka
PO Box 927093 Hoschke&Consorten
San Diego Deichstrasse 29
CA 92192-7093 D - 20459 Hamburg
Call +1.888.249 1010 Tel +49.40.36 90 50 36
Fax +1.858.777 1819 Fax +49.40.39 90 50 10
Email (info@buddyphone.com) E-mail (k.cofalka@hoschke.de)

15 mrt 02 10:50

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie