Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland 15-03-2002

Datum nieuwsfeit: 15-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Flevoland, plaats: District Zuid 15-03-2002 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanhouding bezit stroomstootwapen
ALMERE Donderdagnacht is op het Busplein een 21-jarige man uit Almere aangehouden voor het bezit van een wapen. De man rende weg op het moment dat hij surveillerende agenten zag naderen. Na een korte achtervolging kon hij aangehouden worden. Bij controle bleek hij een stroomstootwapen bij zich te dragen. De verdachte is voor nader onderzoek in verzekering gesteld. Het wapen is in beslag genomen.

Joyriders gepakt
ALMERE Donderdagnacht zijn op de Menuetstraat een Almeerse jongen van 16 jaar aangehouden voor rijden zonder rijbewijs. Surveillerende agenten kwamen twee jongens in een auto tegen op de Contrabasweg. Op het moment dat ze de politiewagen zagen, gingen ze harder rijden. Nadat de agenten de auto een tijdje gevolgd hadden, stapten de jongens opeens aan de Menuetstraat uit en zetten het op een lopen. Na een korte achtervolging kon een van de jongens, de bestuurder, aangehouden worden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en na verhoor met een boete weer heengezonden.

Onder invloed van de weg geraakt
ALMERE Een 24-jarige automobilist uit Blaricum is donderdagnacht op de Veluwedreef van de weg geraakt. Hij liep hierbij een licht letsel op aan zijn hoofd. Bij controle bleek de man gedronken te hebben. Op het politiebureau blies hij 490 ug/l (1,1 promille). Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Aanhoudingen bezit harddrugs
ALMERE Bij een controle in een woning aan de Clemenceaustraat zijn donderdagmiddag twee Almeerders (een 30-jarige man en een 30-jarige vrouw) en een 29-jarige man uit Curaçao aangehouden voor het bezit van harddrugs. In totaal 300 gram cocaïne (handelswaarde minimaal 7500 euro) is in beslag genomen. Het drietal is voor nader onderzoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie