Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Suggesties Verbond beroepspensioenregeling

Datum nieuwsfeit: 15-03-2002
Bron: Verbond van Verzekeraars
Zoek soortgelijke berichten

Verbond van Verzekeraars

Suggesties Verbond beroepspensioenregeling

Het Verbond heeft een brief gestuurd naar staatssecretaris Hoogervorst om zijn visie over de nieuwe eisen voor beroepspensioenregelingen kenbaar te maken. De staatssecretaris heeft hierover vorig jaar overleg gehad met beroepsorganisaties en beroepspensioenfondsen. Het Verbond is van mening dat een beroepspensioenregeling moet worden ondergebracht bij een onderlinge verzekeringsmaatschappij.

De staatssecretaris gaf in december vorig jaar aan om bij de Wet verplichte deelneming in een beroepspensioenregeling (Wet Bpr) het uitgangspunt regeling verplicht, maar uitvoering niet te handhaven. Hoogervorst vindt dat de in 1996 door het kabinet gestelde eis van keuzevrijheid over de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie