Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ministerraad stemt in met beleidsbrief tussenschoolse opvang

Datum nieuwsfeit: 15-03-2002
Bron: Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

De ministerraad heeft op voorstel van staatssecretaris Vliegenthart van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, staatssecretaris Adelmund van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen en staatssecretaris Verstand van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ingestemd met de beleidsbrief tussenschoolse opvang. In de beleidsbrief, die aan de Tweede Kamer wordt aangeboden, wordt het belang van goed geregeld overblijven voor kinderen, ouders, leerkrachten en overblijfkrachten benadrukt. De gemeente dient volgens het kabinet de regierol te hebben bij de afstemming tussen overblijven op school, voor- en naschoolse opvang en vrijetijdsvoorziening. Het schoolbestuur dient een belangrijke verantwoordelijkheid te houden om het overblijven zelf mogelijk ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie