Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming directeur-generaal bij ministerie van LNV

Datum nieuwsfeit: 15-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Ministerraad
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

Persbericht ministerraad

Benoeming directeur-generaal bij het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij


15 maart 2002 -
De ministerraad heeft besloten dr. A.N. van der Zande voor te dragen als directeur-generaal bij het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij (LNV). Het betreft een functie in het kader van de Algemene Bestuursdienst. De voordracht wordt gedaan door minister De Vries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, in overeenstemming met minister Brinkhorst van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. De benoeming van de heer Van der Zande gaat in op 13 mei 2002.

André van der Zande (49) studeerde in 1976 af aan de faculteit biologie aan de Rijksuniversiteit Leiden, alwaar hij in 1984 promoveerde. Na van 1980 tot 1982 een functie te hebben bekleed bij de provincie Gelderland was hij van 1982 tot 1999 in diverse functies werkzaam bij het ministerie van LNV. Zo was hij projectmanager van het projectteam Structuurschema Groene Ruimte van LNV, plaatsvervangend directeur van de directie Groene Ruimte en Recreatie en directeur van het Staring Centrum bij de Dienst Landbouwkundig Onderzoek LNV. Sinds 1999 is de heer Van der Zande werkzaam bij Wageningen Universiteit en Researchcentrum, als algemeen directeur Alterra en voorzitter van de Kenniseenheid Groene Ruimte.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie