Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zaanse raadsleden krijgen laptop

Datum nieuwsfeit: 15-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zaanstad
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Zaanstad

Zaanse raadsleden krijgen laptop

vrijdag 15 maart 2002

Vandaag, vrijdag 15 maart 2002, krijgen de Zaanse raadsleden laptops uitgereikt. Met de uitreiking van de laptops wordt de eerste fase van de invoering van het Raadsinformatiesysteem (RIS) afgerond. In deze fase van de RIS krijgen de raadsleden de beschikking over een thuiswerkplek en een netwerkverbinding. Ook worden de vergaderstukken digitaal beschikbaar gesteld. Voor invoering van de tweede fase van de RIS, waarin de raadsleden toegang krijgen tot gemeentelijke documenten, wordt een apart plan van aanpak opgesteld.

De uitreiking van de laptops vindt plaats tussen 16.00 en 20.00 uur op de Bannehof in Zaandijk.

Naast de 39 raadsleden worden ook de wethouders, de burgemeester, de gemeentesecretaris en loco-secretarissen en de raadsgriffier op het raadsinformatiesysteem aangesloten. De kosten voor het project bedragen 371.150,-. De laptops blijven eigendom van de gemeente Zaanstad, en worden via een bruikleenovereenkomst aan de raadsleden ter beschikking gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie