Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 15-03-2002

Datum nieuwsfeit: 15-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Meppel 15-03-2002
Berichten van vrijdagmiddag
Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Motorrijder overleden
ZUIDWOLDE - De 33 jr. motorrijder uit Zuidwolde die donderdagmiddag betrokken was bij een aanrijding op de Industrieweg in zijn woonplaats is in de nacht van donderdag op vrijdag in het AZ van Groningen aan zijn verwondingen overleden.

Kop-staart aanrijding
ASSEN - Een 49 ja man uit Assen raakte vrijdagmorgen gewond bij een aanrijding op de weg Peelo in Assen. Hij reed in zijn auto en moest stoppen voor verkeerslichten. Een achter hem rijdende 34 jr. vrachtwagenchauffeur uit Hoevelaken had dit te laat in de gaten. De vrachtauto botste achter op de personenauto. De gewonde man werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Bromfietser door rood licht
MEPPEL - Een 16 jr. jongen uit De Wijk raakte vrijdagmorgen gewond doordat hij in Meppel met zijn bromfiets tegen een auto botste. De jongen reed over Hoogeveenseweg. Op de kruising met de Ambachtsweg stopte hij niet voor het rode verkeerslicht en botste tegen de auto. Deze kwam vanaf de Ambachtsweg en werd bestuurd door een 35 jr. vrouw uit Meppel. De jongen moest zich onder doktersbehandeling stellen.

Met auto tegen boom
WIJSTER - Op de Drijberseweg in Wijster botste vrijdagmorgen een auto tegen een boom. De 22 jr. bestuurder uit Wijster kwam met de wielen in de rechterberm. Hij verloor de macht over het stuur en kwam tegen een boom tot stilstand. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Hoogeveen.

Bromfiets gestolen
SMILDE - In de nacht van donderdag op vrijdag is in de Kievitstraat in Smilde een zwarte bromscooter gestolen. De bromscooter stond afgesloten geparkeerd in een tuintje bij de toegangshal van een bovenwoning.

Diefstal uit auto`s
WIJSTER - In de nacht van donderdag op vrijdag is in Wijster uit een auto de radio gestolen. De auto stond geparkeerd op de oprit naar een woning aan de Bruntingerweg. Een portierslot werd geforceerd.

VLEDDER - In De Bree in Vledder werden in de nacht van donderdag op vrijdag vier lichtmetalen velgen met banden van een auto gestolen. De eigenaar trof zijn auto vrijdagmorgen zonder velgen aan. De auto was door de dief of dieven op bielzen geplaatst.

Inbraken
MEPPEL - uit een bedrijf aan de Kleine Oever in Meppel is in de nacht van donderdag op vrijdag geld gestolen. Men kwam binnen door een raam te forceren.

NIJEVEEN - Ook aan de Nijverheidsweg in Nijeveen maakten inbrekers geld buit bij een inbraak in een bedrijf en ook hier kwam men binnen door het forceren van een ruit.

Vernielingen gemeentehuis
COEVORDEN - Een 22 jr. man uit Coevorden vernielde vrijdagmorgen in het gemeentehuis aan de Aleida Kramersingel in zijn woonplaats een paar ruiten en een computer. De man werd kwaad omdat hem een uitkering werd geweigerd. Na zijn daad meldde hij zich zelf op het politiebureau waar hij werd aangehouden. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Vrouw geslagen
EMMEN - Twee nog onbekende jongens hebben donderdagmorgen op de Balingerbrink in Emmen een 60 jr. uit die plaats vrouw op het hoofd geslagen. Ook raakte de vrouw haar bril kwijt. De vrouw liep tegen 11.45 uur vanaf het winkelcentrum Bargeres naar het winkelcentrum aan de Alerderbrink. Ter hoogte van het bruggetje over het Oranjekanaal fietsten twee jongens haar achterop. Eén van deze fietsers gaf zonder enige aanleiding de vrouw een paar stompen op het hoofd. Ook pakten ze de bril van haar hoofd. Eén van de jongens riep nog dat de bril in het water lag. De vrouw hield een pijnlijk hoofd en een schade van ruim 400 euro over aan deze ontmoeting.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie