Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aandacht voor het gezin op de Huishoudbeurs

Datum nieuwsfeit: 15-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

KERK VAN JEZUS CHRISTUS
www.kerkvanjezuschristus.nl

Aandacht voor het gezin op de Huishoudbeurs

Persbericht

Aandacht voor het gezin

Van 15 tot en met 24 maart zal de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen met een stand op de Huishoudbeurs in de Rai in Amsterdam staan.
Doel is om mensen te informeren over de hulpmiddelen voor het gezin die de kerk heeft ontwikkeld en die door een breed publiek kunnen worden gebruikt. Tevens kan men ter plekke de gegevens van de grootste Genealogische Bibliotheek raadplegen, op zoek naar zijn of haar voorouders. En wie wil er tegenwoordig nou niet 'in zijn stamboom klimmen'?

Deze christelijke kerk biedt praktische hulp aan alle (groot)ouders die bewust willen bouwen aan sterke familierelaties. 'Samenleven begint thuis', aldus koningin Beatrix. Volgens de kerkleiders weegt geen enkel succes op tegen falen in het gezin; dan is het zaak om te kijken hoe je mensen beter toerust voor die belangrijke taak.

Natuurlijk kunt u in de Rai (Europahal, stand 522 A) ook meer te weten komen over de achtergronden van de kerk die zijn hoofdkantoor in Salt Lake City heeft. Waar staat zij voor? Waarom groeit deze christelijke kerk zo hard?


---

----------- -----------------------

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen is één van de snelst groeiende christelijke kerken ter wereld met meer dan 11 miljoen leden. De kerk vult het evangelie van Jezus Christus op een praktische manier in door o.a. mensen te helpen bij het opbouwen van gelukkige en sterke gezinnen. Ook stimuleert zij genealogie als middel om de banden met onze voorouders te versterken. Het hoofdkantoor van de kerk is gevestigd in Salt Lake City (Utah) in de Verenigde Staten. Gordon B. Hinckley is profeet en president van de kerk.

Voor verdere inlichtingen:
De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen Ineke den Hollander
Tel.023-5263517
(mediahulp@kerkvanjezuschristus.nl)

The Communication Force
Klaas Klunder
Tel. 020-5470199 / 06-53225840
(klaask@communicationforce.com)

11 mrt 02 11:44

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie