Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Feestelijk startschot SP-verkiezingscampagne op Dag van de Tomaat

Datum nieuwsfeit: 16-03-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SP

Startschot SP-verkiezingscampagne

16 maart, Arnhem:
Feestelijk startschot SP-verkiezingscampagne op Dag van de Tomaat in Burgers' Zoo

Met:
Bob Fosko, Javier Guzman, Briofanfare, Showband '75, Freezone, de Lachende Zon, acrobatiek, straattheater + Debatcafés + Verkiezingsspeech Jan Marijnissen (onder embargo: zie onder) + SP-leden uit het hele land

Zaterdag 16 maart is Burgers' Zoo in Arnhem het levende decor voor de Dag van de Tomaat. SP'ers en hun gezinsleden komen daar dan bijeen voor de feestelijke aftrap van de campagne voor de Kamerverkiezingen.

In de speciaal opgezette centrale feesttent staan de hoofdacts van de Dag van de Tomaat geprogrammeerd. Van 11.00 tot 12.00 uur is daar de openingsmanifestatie met: een terugblik op de raadsverkiezingen, de huldiging van alle gekozen raadsleden en optredens van o.a. Showband '75 en Freezone. Om 15.45 uur begint op dezelfde locatie de slotmanifestatie, die duurt tot 17.00 uur. Op het programma dan: een voorstelling van de winnaar van het Leids Cabaretfestival Javier Guzman, de presentatie van het elftal waarmee de SP graag de Kamer in wil, muziek van de Gorelev, de verkiezingstoespraak van lijsttrekker Jan Marijnissen en tot slot een gecombineerd optreden van Bob Fosko met band en gospelkoor met de SP-verkiezingssong 'Een mens is meer'. Tussen 12.00 en 15.45 uur zijn er korte debatten op drie locaties in het park met kandidaat-Kamerleden en andere interessante gasten; een uitgebreide SP-markt en verschillende optredens van muzikanten, straatartiesten en standwerkers.

U bent van harte uitgenodigd om bij deze feestelijke Dag van de Tomaat te zijn.
Het park is vanaf 09.00 uur open; de grote feesttent vanaf 10.00 uur. Gasten van de Dag van de Tomaat hebben ook toegang tot alle delen van het park.

Voor interviews, foto-opnamen e.d. kunt u contact opnemen met Hans van Leeuwen 010 2435568 06 51173932 of (hvleeuwen@sp.nl) Paul Peters 010 2435554 06 53715535 of (ppeters@sp.nl)

De speech van Jan Marijnissen kunt u hier - onder embargo - inzien: www.sp.nl/nieuws/nwsoverz/div/speechjanm020316.stm

Het complete dagprogramma:
www.sp.nl/nieuws/nwsoverz/div/dagprogramma020316.stm

15 mrt 02 23:22

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie